Rreth DVD-së
Përherë mes jush

Rreth albumit
Çdo gjë është e mundur

Tekste nga albumi
Malli
Line  

- Information Page in English

- E vërteta mbi tragjedinë!

- Poezi shkruar për Anitën

- Aktualitet


Në 40-vjetorin e lindjes së këngëtares së njohur vlonjate Anita Bitri, Këshilli Bashkiak i qytetit të Vlorës emëroi një prej rrugëve në qendër të qytetit, rruga "Anita Bitri". Në ceremoni kanë qenë të pranishëm personalitete të jetës politike e shoqërore të qytetit. Nënkryetari i Bashkisë së qytetit të Vlorës, Halim Dervishi zbuloi pllakën e mermerit ku ishte gdhendur emri i këngëtares Anita Bitri.
Dervishi është shprehur se Anita Bitri është një prej figurave vlonjate, e cila mbahet dhe do të mbahet mend për vlerat e saj.
Emri i Anita Bitrit do t’i mbetet përjetësisht kësaj rruge ashtu si dhe zëri dhe kënga e saj që janë një nga emblemat e qytetit tonë dhe që mbajnë të paharruar kujtimin e saj. Është hera e parë që emri i një artisteje të re të qëndroj në një rrugë kaq të rëndësishme. Është një nder që nëpërmjet saj u bëhet gjithë artistëve. Ajo ka lënë nëpërmjet këngës së saj një emër të bukur. Kjo rrugë është në zemër të atij qyteti që ajo e deshi aq shumë dhe që e mbajti përjetësisht në zemrën e saj. Dikur, ajo vajzë e vogël me violinën në dorë përshkronte këtë rrugë për në shkollën e muzikës “Naim Frashëri”, nuk do ta kishte menduar kurrë se kjo rrugë që në pranverë dhe në verë kundërmon nga era e luleve të blirit dhe që në zhargonin e përditshëm vlonjatet i thoshin “kapelja”, do të mbante në 40 vjetorin e lindjes së saj, pikërisht emrin e saj.

 

Anita Bitri në audio CD dhe DVD me videoklipe
DVD–ja e re me vidioklipe “Përherë mes jush”. Audio CD “Çdo gjë është e mundur”.
Origjinale, të shtëpisë diskografike “Audio Dynamix”. Audio CD “Malli” etj…..
Të gjitha Falas(Free) për fansat e Anitës.
Porositni tani përmes e-mailit: info@anitabitri.com

U jepet e drejta të gjithë portaleve shqiptar dhe të huaj të downlodin dhe të transmetojnë të gjitha
materialet muzikore dhe vidioklipet e këngëtares Anita Bitri