Blog

Projekte dhe tekste këngësh

Projekte dhe tekste këngësh

Ky projekt eshte gjetur ne kompjuterin e kengetares Anita Bitri Keto jane fjalet e kenges”Na Jep Bekimin”. Strofa I-re Ikim ne nje nga nje lam ne token meme, ky mallkim pse na zuri ne te gjithe Me sy nga...

Continue Reading >
Përherë e blertë në muzikën shqiptare

Përherë e blertë në muzikën shqiptare

Elmira Muja/ Mëngjesi i së martës përveç shiut të zakonshëm ishte i vrenjtur dhe i ftohtë, që të kujtonte një ditë dimri të ashpër. Në rutinën e ditës një telefonatë  ishte vërtetë tronditëse. Zëri përtej dridhej dhe kërkonte të...

Continue Reading >